Mazzeltov! Leidinggevende bediening bij MAZZELTOV! Een unieke plek in Roosendaal.
Belangrijker dan ooit; hospitality. Oftewel gastvrijheid. De gasten hebben mazzel met jou, want jij leert namelijk op topniveau over hospitality hoe jij hen de ultieme beleving geeft. Je leert het opnemen en serveren van bestellingen, indekken en afruimen van tafels. Je leert het aansturen en begeleiden van collega's. Ook leer je assisteren bij de opbouw van feesten en partijen, en het bedienen van deze. Onze chefs toveren toffe streetfood gerechten uit Tel Aviv op tafel. Daar voegen ze graag een snufje van de Mediterrane aan toe. Natuurlijk horen daar bijzondere cocktails, gazoz, leuke bieren & wijnen bij. Ondertussen zorg jij dat het bij de gasten aan tafel komt. Wij leren je natuurlijk alle ins en outs over de gerechten en dranken!
Naar wie zijn wij op zoek?
Wij zoeken iemand die gastgericht en vriendelijk is, met een verzorgd uiterlijk. Ben je daarnaast communicatief vaardig en help je je collega's graag, dan pas je perfect binnen ons team!
Wat biedt het bedrijf?
Werken bij MazzelTov? Dat schijnt een feestje te zijn. Hier werk je aan het water, sluit je de dag af met een proost, sla je na het werk een balletje op onze Skwasj banen & hou die festival vibes maar vast, want hier organiseren we wekelijks de tofste festival parties!
Wat ga je leren?
- Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
- Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
- Bestelt en beheert de voorraad
- P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
- P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
- P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
- P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
- Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
- P4-K2-W1 Verzamelt informatie
- P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
- P4-K2-W3 Selecteert dranken
- P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
- P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
- P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
- P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- P4-K3-W4 Begroot financiën
- P4-K3-W5 Bewaakt financiën
- P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
- P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken