Assistant Business Services

Trime North Stage Assistant Business Services – Word onze spil in het team!

Als aanspreekpunt zorg je ervoor dat iedereen zich welkom voelt. Je verwerkt belangrijke gegevens en houd je de voorraad goed in de gaten. In de middag zorg je ervoor dat alle bestellingen op tijd de deur uitgaan en help je met allerlei kantoorwerkzaamheden, zoals agendabeheer en archiveren. Je houdt de kantoorruimtes netjes en zorgt ervoor dat alles georganiseerd is. Elke dag is weer een kans om te groeien en je skills te ontwikkelen!

Naar wie zijn wij op zoek?

Wat ga je doen? ?? Aanspreekpunt: Je bent het eerste aanspreekpunt voor zowel interne als externe contacten, en zorgt voor een warm welkom. ?? Gegevens verwerken: Je verwerkt en beheert belangrijke gegevens nauwkeurig en efficiënt. ?? Voorraadbeheer: Je houdt onze kantoorvoorraden in de gaten en zorgt ervoor dat alles op orde is. ?? Bestellingen versturen: Je plaatst en verstuurt bestellingen. ?? Ondersteunend kantoorwerk: Je ondersteunt bij diverse kantoorwerkzaamheden, van archiveren tot agendabeheer. ?? Kantoorruimtes netjes houden: Je zorgt ervoor dat de kantoorruimtes altijd schoon en georganiseerd zijn. ?? Declaraties verwerken: Je verwerkt declaraties en zorgt ervoor dat alles correct en tijdig wordt afgehandeld.

Wat biedt het bedrijf?

Ben jij een enthousiaste student die houdt van organiseren en communiceren? Bij ons bedrijf bieden we je de kans om als Assistant Business Services aan de slag te gaan en waardevolle ervaring op te doen! Wat krijg je van ons? ?? Leer- en groeikansen: Je krijgt de kans om te leren en je vaardigheden te ontwikkelen in een professionele omgeving. ?? Begeleiding van een ervaren team: Je werkt samen met professionals die je ondersteunen en inspireren. ?? Leuke werksfeer: Maak deel uit van een informele en gezellige werkomgeving met ruimte voor jouw ideeën. ?? Stagevergoeding: Een passende vergoeding.

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Verricht ondersteunende werkzaamheden in de zakelijke dienstverlening
  • P1-K1-W1 Voert facilitaire werkzaamheden uit
  • P1-K1-W2 Voert logistieke werkzaamheden uit

lees verder