Boulanger

Bakkerij Out vof

In overleg met de chef aan de dagelijkse werkzaamheden werken, met ruimte om leerdoelen ( praktijkdoelen) onder de knie te krijgen.

Naar wie zijn wij op zoek?

Liefde voor het bakkers vak, oog voor creativiteit en hygiƫne. Werken in teamverband is een must.

Wat biedt het bedrijf?

Bakker Out biedt een leerzame, mooie stageplek aan. Met oog op het vakmanschap en ambacht. Een bakkerij die al 125 jaar het mooie ambacht vervaardigd. Doorgroei mogelijkheden zijn aanwezig. De volgende opties zijn mogelijk bij deze leerplaats Extra begeleiding Mogelijkheden voor zij-instromers

Wat ga je leren?

  • Bereiden assortiment boulangerie
  • B1-K1-W1 Plant en bereidt de productie van boulangerieproducten voor
  • B1-K1-W2 Bereidt boulangerieproducten
  • B1-K1-W3 Verwerkt, modelleert en bakt boulangerieproducten
  • B1-K1-W4 Decoreert en werkt boulangerieproducten af
  • B1-K1-W5 Bewaakt en borgt de kwaliteit van de boulangerieproducten
  • B1-K1-W6 Verpakt en presenteert boulangerieproducten en slaat deze op
  • B1-K1-W7 Maakt de werkruimtes, gereedschappen en machines in de bakkerij schoon
  • Bevordert de kwaliteit en aantrekkelijkheid van het assortiment
  • B1-K2-W1 Adviseert de klant over boulangerieproducten
  • B1-K2-W2 Stuurt op de kwaliteit van de operationele processen en routing op de werkvloer
  • B1-K2-W3 Bedenkt ideeën voor het uitbreiden van het boulangerie assortiment en ontwikkelt receptuur
  • B1-K2-W4 Bereidt exclusieve boulangerieproducten aan de hand van nieuwe receptuur
  • B1-K2-W5 Ontwerpt en verzorgt de presentatie van boulangerieproducten
  • B1-K2-W6 Maakt de kost- en verkoopprijsberekening van boulangerieproducten

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder