Kok

Parnassia aan zee Leerling/stagiaire kok gezocht op het strand

Als stagiaire ben jij een belangrijk onderdeel van ons team. Doormiddel van een platte hiërarchie, werken wij met de gedachte één team één taak. Het enige onderscheid wat wij maken is tussen sfeermakers (bediening) en smaakmakers (keuken). Als smaakmaker /leerling kok ben jij verantwoordelijk voor het leveren van kwaliteit van onze gerechten, je zorgt er ten alle tijden voor dat de gerechten perfect de keuken uitgaan en dat hygiëne op nummer 1 staat. Je bent iemand die graag wil blijven leren, en altijd zoekt naar innoverende gerechten en bereidingen. Als smaakmaker junior wordt je aangestuurd door een team van meewerkende seniors en zijn zij jouw aanspreek punt op de dag/avond. Doordat wij verschillende locaties hebben is het ook mogelijk om in meerdere keukens te werken. Wil jij je opgedane kennis gebruiken en verbeteren in een van onze keukens? Houd jij je hoofd koel in de hitte van een keuken en zorg je ervoor dat alle gerechten perfect de keuken uitgaan? Dan zoeken we jou

Naar wie zijn wij op zoek?

Wie ben jij - Een gedreven en leergierige (leerling) kok - Geen 9 tot 5 mentaliteit - Team player - Hygiëne en kwaliteit staan bij jou op nummer 1

Wat biedt het bedrijf?

Wat kan je van ons verwachten - Een jong en enthousiast team - Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling - Frequent trainingen intern en buiten de deur - Kans op een vaste aanstelling -

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

lees verder