Zelfstandig werkend kok

Grand Café Plein Enthousiaste kok gezocht!

Als leerling-kok bij Grand Cafe Plein werk je in een jong, dynamisch team en ondersteun je de chef met voorbereidend werk, zoals het snijden van groenten en het klaarmaken van mise-en-place. Je bereidt zelfstandig gerechten voor de koude kant, zoals voorgerechten, salades en desserts, en leert hierbij werken met snelheid en precisie. Zodra dit goed gaat, zal ook het bereiden van gerechten aan de warme kant onderdeel van je taken worden. Je ontwikkelt je technische vaardigheden, zoals snijtechnieken en hygiene, terwijl je ook inzicht krijgt in teamwork en keukenorganisatie. Er zijn volop doorgroeimogelijkheden, en de gezellige sfeer, borrels en teamuitjes maken het werk extra leuk.

Naar wie zijn wij op zoek?

Het belangrijkste is dat je leergierig bent en een gemotiveerde houding hebt. Je bent enthousiast om aan de slag te gaan in de keuken en staat open om nieuwe dingen te leren. Met die instelling kun je snel groeien en jezelf ontwikkelen tot een waardevolle kracht in het team.

Wat biedt het bedrijf?

Een uitdagende leerplek met begeleiding en doorgroeimogelijkheden. Een jong en enthousiast team met een gezellige werksfeer. Regelmatige borrels en teamuitjes. Een moderne keuken waar je je passie voor koken kunt ontwikkelen. Kortom, een plek om te groeien en plezier te hebben!

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder