Centre du Lac Manager/ondernemer horeca | Stage bij Centre du Lac Pijnacker
Ben jij een ambitieuze student met een passie voor horeca en ondernemerschap? Wil je graag een unieke ervaring opdoen in een wellnessomgeving en de kneepjes van het vak leren. Als stagiair Stage Manager/Ondernemer Horeca krijg je de kans om mee te lopen met onze hoofdmanager van de horeca. Je zult betrokken zijn bij alle facetten van het horecabeheer, waarbij je waardevolle ervaring opdoet in het plannen, organiseren en uitvoeren van diverse taken. Van het plaatsen van bestellingen tot het maken van roosters, van het leiden van het team op de vloer tot het bewaken van de kwaliteit van onze service - je leert het allemaal!
Naar wie zijn wij op zoek?
Bij Centre du Lac streven we ernaar onze gasten een onvergetelijke ervaring te bieden, waarbij ontspanning staan. Als stagiair ben jij een essentieel onderdeel van dit streven. We verwachten dan ook dat je proactief bent, een hands-on mentaliteit hebt en bereid bent om het beste uit jezelf te halen. Communicatief moet je sterk zijn en mensen beleefd en enthousiast te woord kunnen staan. Daarnaast is het essentieel dat je stressbestendig bent. Op drukke momenten moet je effectief kunnen handelen en om zo samen met je collega's de dag soepel te laten verlopen. We verwachten ook een professionele houding van onze stagiaires. Dit houdt in dat ze zich correct houden aan de regels binnen het bedrijf en ervoor zorgen dat de hun toegewezen taken zorgvuldig worden uitgevoerd.
Wat biedt het bedrijf?
Wij bieden onze leerlingen en stagiairs verschillende doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf, kans op een vaste aanstelling en een gezellig team. Daarnaast ontvang je kortingen op producten en diensten én mag je na je werktijden gratis lekker de sauna in!
Wat ga je leren?
- Onderneemt
- Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
- Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
- Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
- Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
- Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- Behoort niet tot het takenpakket: B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- Behoort niet tot het takenpakket: B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- Behoort niet tot het takenpakket: B1-K2-W3 Begroot financiën
- Behoort niet tot het takenpakket: B1-K2-W4 Bewaakt financiën
- Behoort niet tot het takenpakket: B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- Behoort niet tot het takenpakket: B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
- Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
- P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
- P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
- P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
- Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
- Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
- Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W2 Checkt de gast in
- P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
- P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
- Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W5 Checkt de gast uit
- Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
- Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten
Kenmerken
- Met uitzicht op een vaste baan
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat