Assistent bouwen, wonen en onderhoud

Stichting Het Terphuis Assistent bouwen en wonen bij Stichting het Terphuis

Als assistent Bouwen & Wonen ben je niet bang om de handen uit de mouwen te steken. Er is op onze zorgboerderij namelijk altijd wel wat te doen, repareren, klussen of onderhouden. Voor onze gebouwen hebben we een eigen beheer afdeling waar jij samen met je collega's ervoor zorgt dat alles naar behoren werkt en reparaties snel en vakkundig aangepakt worden. Op de boerderij ga je divers en leerzaam werk verrichten. Jouw werkbegeleider heeft het beste met je voor en vindt het belangrijk dat jij begrijp wat je doet, van je fouten leert en je werk vervolgens zo doet, zodat het veel positieve energie oplevert. We kijken ernaar uit om je alle kneepjes van het vak te leren!

Naar wie zijn wij op zoek?

Je houdt van klussen, zowel binnen als buiten. Je vindt het fijn om nauwkeurig te werken en geniet ervan om aan het eind van de dag terug te kijken op het moois wat je hebt gemaakt. Een flexibele instelling is absoluut nodig, want er is geen dag zoals de ander. Je krijgt energie van nauwkeurig instructies opvolgen en hebt zin om netjes en veilig te leren klussen. Je vindt het vanzelfsprekend om jezelf aan de cultuur van de zorgboerderij aan te passen. Je bent hulpvaardig en gaat zorgvuldig en efficiƫnt om met de aanwezige middelen en materialen. Je stelt jezelf enthousiast op richting de deelnemer, helpt hem of haar of verwijst een gast door. Je bent netjes, nauwkeurig en kunt in een goed tempo werken. Je doet je best om goed werk af te leveren. Je kunt je houden aan de opgestelde instructies en regels. Je hebt discipline en werkt te allen tijde veilig en hygiƫnisch.

Wat biedt het bedrijf?

Stichting Het Terphuis is een zorgboerderij in Poortugaal. Stichting biedt een steuntje in de rug aan jongvolwassenen in hun groei naar zelfstandigheid. Deze jongvolwassenen (deelnemers) wonen en of werken op onze boerderij en/of werken op het erf, in de tuin, op het weiland, met de dieren, in het winkeltje, in de Bed & Breakfast of bij de dagbesteding. We houden paarden, zowel eigen als pensionstalling, en er zijn schapen, kippen, poezen en konijnen. Onze stichting biedt studenten en stagiaires een uiteenlopende werkervaring in een ontspannen sfeer. We zien naar elkaar om en hebben het beste met elkaar voor.

Wat ga je leren?

  • Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie
  • B1-K1-W1 Bereidt assisterende werkzaamheden voor
  • B1-K1-W2 Voert assisterende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W3 Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af
  • Verricht werk op het gebied van bouwen, wonen en onderhoud
  • P4-K1-W1 Verzamelt benodigdheden voor een opdracht en maakt de werkplek gebruiksklaar
  • P4-K1-W2 Voert werk uit in de bouw, infra, afbouw, hout- en meubelbranche, schildersbranche of AMBOR
  • P4-K1-W3 Rondt het werk in bouw, infra, afbouw, hout- en meubelbranche, schildersbranche of AMBOR af

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder