Software developer

MEC Events Frontend Developer bij uniek pokerbedrijf (Open Nederlands Kampioenschap Poker)

Als aspirant Frontend Developer ben jij de sleutelfiguur die zich richt op de gebruikerservaring en het visuele aspect van onze webapplicaties. Je zult dagelijks werken met het krachtige Next.js JavaScript framework, waarmee je responsieve frontend-oplossingen gaat ontwikkelen. Tijdens je stage zul je 1. Next.js Framework beheersen: Je leert hoe je dynamische en moderne frontend-applicaties kunt bouwen met behulp van React en JavaScript. 2. Responsieve User Interfaces (UI) ontwikkelen: Je wordt verantwoordelijk voor het creëren van aantrekkelijke en intuïtieve gebruikersinterfaces die zich aanpassen aan verschillende schermformaten, waardoor een optimale gebruikerservaring wordt gegarandeerd. 3. Code Onderhoud: Je draagt bij aan het onderhouden van bestaande code. 4. Testen: Je neemt deel aan het testproces. 5. Samenwerking: Je werkt samen met ons team, waarbij je inzichten deelt en feedback ontvangt om je vaardigheden te ontwikkelen.

Naar wie zijn wij op zoek?

1. Basiskennis van HTML, CSS en JavaScript: We verwachten dat je een solide basis hebt in HTML, CSS en JavaScript. 2. Interesse in React en Next.js: Aangezien we intern werken met het Next.js framework en React, is het een pluspunt als je al enige bekendheid hebt met deze technologieën. Echter, als je er nog niet mee hebt gewerkt, zien we graag de bereidheid om deze tijdens de stage te leren. 3. Creatief en probleemoplossend vermogen: We zoeken naar kandidaten die creatief kunnen denken en in staat zijn om problemen op te lossen. 4. Goede communicatieve vaardigheden: Aangezien je nauw samenwerkt met verschillende teamleden, is het belangrijk dat je effectief kunt communiceren, vragen kunt stellen en feedback kunt ontvangen. 5. Leergierigheid: Het belangrijkste is dat je leergierig bent en bereid bent om nieuwe vaardigheden op te doen.

Wat biedt het bedrijf?

MEC Events / Het Open Nederlands Kampioenschap Poker is een jong bedrijf met veel twintigers in dienst. We zijn dagelijks met onze hobby, pokeren, bezig en daardoor zijn wij een heel informeel en leuk bedrijf. Als stagebedrijf hebben wij al tientallen stagiairs begeleid en we hebben nog nooit een stagiair gehad die het niet bij ons naar zijn zin had. Bij ons bedrijf krijg je verantwoordelijkheden. Des te beter je je werk doet, des te meer verantwoordelijkheden je krijgt en dat maakt het werken bij ons bedrijf extra uitdagend. Zo beginnen we vaak met eenvoudige taken, maar die worden later steeds gecompliceerder en uitdagender. Ons bedrijf is eenvoudig te bereiken, want we zitten slechts op 50 meter loopafstand vanaf station Putten.

Wat ga je leren?

  • Realiseert software
  • B1-K1-W1 Plant werkzaamheden en bewaakt de voortgang
  • B1-K1-W2 Ontwerpt software
  • B1-K1-W3 Realiseert (onderdelen van) software
  • B1-K1-W4 Test software
  • B1-K1-W5 Doet verbetervoorstellen voor de software
  • Werkt in een ontwikkelteam
  • B1-K2-W1 Voert overleg
  • B1-K2-W2 Presenteert het opgeleverde werk
  • B1-K2-W3 Reflecteert op het werk

lees verder