Kok

Hotel De Zwaan Ambitieus en op zoek naar een uitdaging waar je het maximale uit jezelf haalt? Check Hotel de Zwaan!

Bij Hotel-Restaurant de Zwaan kom je te werken in een leuk en enthousiast keukenteam onder leiding van de ervaren Chef Kok Tjalco Zetsema. Je gaat je bezighouden met alle voorkomende mise en place werkzaamheden en het maken van de meest heerlijke gerechten - voor lunches, diner, partijen en evenementen. Er wordt gewerkt met verse, pure ingrediënten waardoor je je alle kooktechnieken verder kunt ontwikkelen. Jouw inbreng en ideeën worden gewaardeerd!

Naar wie zijn wij op zoek?

Bij De Zwaan wordt hard gewerkt, maar wel met veel plezier. We verwachten dan ook flexibiliteit en inzet maar houden uiteraard ook rekening met jouw bezigheden buiten het werk om. Daarnaast is het vooral belangrijk dat je nieuwsgierig naar alles wat met eten en koken te maken heeft.

Wat biedt het bedrijf?

Je komt te werken in een gezellig team van vaste medewerkers en vaak ook andere leerlingen en studenten. We werken hard maar vinden het ook belangrijk dat successen worden gevierd. We vinden jouw ontwikkeling en opleiding belangrijk en zullen je dan ook ondersteunen bij jouw schoolopdrachten.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

Kenmerken

  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder