Hotel De Zwaan Gastheer/-vrouw - Medewerker bediening - HORECATIJGER
Doordat er binnen onze organisatie veel diversiteit is, zal geen werkdag hetzelfde zijn. Je kunt de dag beginnen met een ochtenddienst, waar je onze gasten verwend met een heerlijke kop koffie en een lekker ontbijt, waarna je anderhalf uur later over ons terras of in onze brasserie flaneert met onze geliefde bourgondische sandwiches van de lunchkaart. Door je alle fijne kneepjes van de horeca etiquette bij te brengen zal je onder begeleiding in de avonden meelopen in ons a la carte restaurant. Ook verzorgen wij vergaderingen, bruiloften, feesten en partijen. Hierdoor bieden wij als leerbedrijf veel diversiteit en kun jij als stagiaire/leerling je ambities bij ons verder ontwikkelen.;
Naar wie zijn wij op zoek?
De student is spontaan, gastvrij, beschikt over een gemotiveerde energieke houding en pakt alle uitdagingen met 2 handen aan.
Wat biedt het bedrijf?
een dynamische, gevarieerde en boeiende baan binnen een dynamisch bedrijf; doorgroeimogelijkheden; Flexibele werkuren; een professionele werkomgeving; een bruisend jong team vol met ideeën; een marktconform salaris Fooi Reiskostenvergoeding
Wat ga je leren?
- Onderneemt
- B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
- B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3 Begroot financiën
- B1-K2-W4 Bewaakt financiën
- B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
- Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
- P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
- P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
- P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
- P3-K1-W5 Bereidt gerechten
- P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
- P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
- P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
- P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
Kenmerken
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat