Meewerkend horeca ondernemer

Hotel Inn Salland B.V.

In het leukste team van Raalte kun jij je horecahart laten spreken. Leer van een dynamisch bedrijf dat wordt gerund door twee jonge ondernemers. Leer de in's en out's van het vak, creëer oog voor detail. leer meer over het belang van communicatievaardigheden terwijl je meedraait op de vloer. Bij Brasserie Inn Salland werken we met passie en enthousiasme voor ons vak. Laat je begeleiden en inspireren door ons team van jonge enthousiastelingen. Werk in een klein team waar persoonlijke begeleiding vooropstaat. Waar we werken aan jou groei en passie.

Naar wie zijn wij op zoek?

Behulpzaam & proactief Enthousiast & leergierig Flexibel & gastvrij

Wat biedt het bedrijf?

Droom jij van je eigen onderneming of wil jij manager worden binnen de horeca. Hotel Inn Salland is de plek. Wij willen je meennemen in onze passie, hoe leuk het horeca vak is. Je wordt persoonlijk begeleid door een jong team, er wordt hard gewerkt, maar het is ook gewoon heel gezellig. Wil je meer verantwoordelijkheid, meer mogelijkheden? Laat zien wat je in je mars hebt!

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
  • P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
  • P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
  • P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
  • P3-K1-W5 Bereidt gerechten
  • P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
  • P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
  • P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
  • P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf

lees verder