Manager / ondernemer horeca

Hotel Inn Salland B.V.

In het leukste team van Raalte kun jij je horecahart laten spreken. Leer van een dynamisch bedrijf dat wordt gerund door twee jonge ondernemers. Leer de in's en out's van het vak, creƫer oog voor detail. leer meer over het belang van communicatievaardigheden terwijl je meedraait op de vloer. Bij Hotel & Brasserie Inn Salland werken we met passie en enthousiasme voor ons vak. Laat je begeleiden en inspireren door ons team van jonge enthousiastelingen. Werk in een klein team waar persoonlijke begeleiding vooropstaat. Waar we werken aan jou groei en passie, kom en loop jou stage op de F&B of Front-office afdeling.

Naar wie zijn wij op zoek?

Behulpzaam & proactief Enthousiast & leergierig Flexibel & gastvrij

Wat biedt het bedrijf?

Droom jij van je eigen onderneming of wil jij manager worden binnen de horeca. Hotel & Brasserie Inn Salland is de plek. Wij willen je meennemen in onze passie, hoe leuk het horeca vak is. Je wordt persoonlijk begeleid door een jong team, er wordt hard gewerkt, maar het is ook gewoon heel gezellig. Wil je meer verantwoordelijkheid, meer mogelijkheden? Laat zien wat je in je mars hebt!

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

lees verder