Brass aan de Maas
Brass aan de Maas jouw nieuwe werkplek? Een baan bij een begrip in de regio ligt voor het oppakken. Kom jij werken bij Brass aan de Maas? Genieten op een toplocatie in een totaal vernieuwde omgeving, gasten verrassen met heerlijke gerechten als oesters, kreeft, zeetong, dry aged rib-eye, maar ook hippe cocktails en voortreffelijke wijnen. Verwachtingen overtreffen en toonaangevend zijn in de regio, dit is een concept waar jij deel van uit wilt maken! Samen met een enthousiast, energiek team van medewerkers krijg je de kans om ons nieuwe concept verder te ontwikkelen. Herken jij jezelf in onderstaande omschrijvingen? Dan zijn wij de match waar we beiden naar zoeken. Functie Wij dagen je uit om onze gasten in de watten te leggen, zodat ze tevreden zijn en graag weer terugkeren. Als horeca-topper serveer jij de gerechten met een glimlach uit en geef je tips over de lekkerste cocktails. Natuurlijk vraag je met enige regelmaat of alles naar wens is of dat je iets voor de gast kun
Naar wie zijn wij op zoek?
Wat biedt het bedrijf?
Wat ga je leren?
- Onderneemt
- B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
- B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3 Begroot financiën
- B1-K2-W4 Bewaakt financiën
- B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
- Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
- P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
- P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
- P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
- Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
- P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
- P2-K2-W2 Checkt de gast in
- P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
- P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
- P2-K2-W5 Checkt de gast uit
- P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
- P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten