Lekker van Jeroen Culinaire Private Dining - Luxe Catering - Fantastische Feesten op locatie
Het voorbereiden en bereiden van luxe diners aan huis, feesten & partijen, zakelijke evenementen etc. Het werken in en met onze Foodtrucks, private dining, en luxe catering. Je word stop voor stap wijsgemaakt in onze jonge en dynamische bedrijf. Elke partij of evenement is anders maar het team van Lekker van Jeroen zorgt altijd voor topkwaliteit en de allerbeste service op hoog niveau!
Naar wie zijn wij op zoek?
* Je bent enthousiast en wil graag het horeca vak leren * Je komt je afspraken na * Je bent netjes naar onze gasten en je collega's * Je bent een teamplayer en vind het leuk om met ons team op verschillende locaties te leren en te werken * Je bent representatief en verzorgd * Je vind het niet erg om ook in de weekenden stage te moeten lopen.
Wat biedt het bedrijf?
* Wij bieden je een leuke en interessante stage op de mooiste en unieke locatie's * Doorgroeimogelijkheden na je stage in ons bedrijf * Een flexibel stage rooster met ook weekenddagen vrij * Een klein en hecht team met goede begeleiding
Wat ga je leren?
- Onderneemt
- B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
-
Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
-
Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
-
Behoort niet tot het takenpakket: B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
-
Behoort niet tot het takenpakket: B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
-
Behoort niet tot het takenpakket: B1-K2-W3 Begroot financiën
-
Behoort niet tot het takenpakket: B1-K2-W4 Bewaakt financiën
-
Behoort niet tot het takenpakket: B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
-
Behoort niet tot het takenpakket: B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
- Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
-
Behoort niet tot het takenpakket: P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
- P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
- P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
-
Behoort niet tot het takenpakket: P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
- Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
-
Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
-
Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W2 Checkt de gast in
-
Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
-
Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
-
Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W5 Checkt de gast uit
-
Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
-
Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten
Kenmerken
- Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat