Restaurant Linde Een onvergetelijk, leerzame periode met jouw nieuwe leukste collega's!
De student komt terecht op een plek waar je ontzettend veel kunt leren. We stellen op basis van jouw leerbehoeften, jouw persoonlijke leerdoelen op. Dit gebruiken we als leidraad voor jouw stage. Aan de hand hiervan zorgen we voor een onvergetelijke tijd, waarin werkplezier voorop staat.
Naar wie zijn wij op zoek?
Als stagiair beschik je over een berg sociale capaciteiten, zo weet je onze gasten een onvergetelijke dag/avond te bezorgen. Daarnaast zorg je ervoor dat je ook met jouw collega's veel plezier hebt. Je bent gastvrij ingesteld en hebt oog voor details. Je probeert mee te denken om ons bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Tevens ben je erg leergierig en kun je op drukke momenten je hoofd koel houden. Ben je net zo enthousiast als wij? Dan is het zeker de moeite waard om samen eens een kopje koffie te drinken, of een colaatje als je dat liever drinkt.
Wat biedt het bedrijf?
Als student kom je terecht in een jong, fris en bovenal enthousiast team. Je wordt ontvangen in een warm bad, waarin je meteen in ons team wordt opgenomen. Alsof het nooit anders is geweest. Binnen ons bedrijf krijg je de ruimte om te leren, jij bent hierin leidend. Ook doorgroeien naar andere functies valt binnen de mogelijkheden. We zorgen samen voor een onvergetelijke, leerzame tijd.
Wat ga je leren?
- Onderneemt
- B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
- B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3 Begroot financiën
- B1-K2-W4 Bewaakt financiën
- B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
- Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
- P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
- P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
- P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
- P3-K1-W5 Bereidt gerechten
- P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
- P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
- P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
- P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf