Herberg d'n Brouwer Wij zijn op zoek naar gemotiveerde en enthousiaste horeca leerlingen die het vak willen leren.
Ben jij op zoek naar een leuke werkplek waar je kunt leren, groeien en werken in een klein en gezellig team? Wij zijn op zoek naar gemotiveerde en enthousiaste horeca leerlingen die het vak willen leren in een dynamische en gastgerichte omgeving.
Naar wie zijn wij op zoek?
Leergierigheid en enthousiasme. Een klantgerichte en positieve houding. Flexibiliteit en bereidheid om je handen uit de mouwen te steken. Je hebt interesse in de horeca en vindt het leuk om gasten een geweldige ervaring te bieden.
Wat biedt het bedrijf?
Een gezellige en informele werksfeer. De mogelijkheid om veel te leren van ervaren collega’s. Flexibele werktijden, zodat je werk en school goed kunt combineren. Een hecht team waarin samenwerken centraal staat. Kansen om door te groeien binnen de horeca.
Wat ga je leren?
- Onderneemt
- B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
- B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3 Begroot financiën
- B1-K2-W4 Bewaakt financiën
- B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
- Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
- P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
- P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
- P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
- P3-K1-W5 Bereidt gerechten
- P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
- P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
- P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
- P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
Kenmerken
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat