Floryn Horeca B.V. Medewerker bediening met als doel een eigen horecabedrijf in de toekomst!
De student zal veel diverse werkzaamheden verrichten binnen het bedieningsteam. In principe bestaan de taken uit alles wat met de bediening te maken heeft, denk hierbij aan het runnen van food, runnen van drank, bestellingen opnemen / wijk lopen, barwerkzaamheden, gastheer of gastvrouw, reserveringen aannemen, bestellen, deelnemen aan overleggen met betrekking tot het team en nieuw assortiment. Floryn is 7 dagen per week geopend, van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat. Gasten komen bij Floryn voor de lunch, diner en borrel. Dat betekent dat je met verschillende gasten te maken hebt en steeds andere wensen. Dat maakt de functie afwisselend en leerzaam. We hebben een gedreven team dat volgens de juiste horeca standaarden werkt.
Naar wie zijn wij op zoek?
Een passie voor het vak is natuurlijk het allerbelangrijkste. Bereid om te leren en nauwkeurig & geconcentreerd te werk gaan is van belang. We zijn op zoek naar spontane, sociale collega's die werk zien en snelheid in zich hebben.
Wat biedt het bedrijf?
De student zal veel diverse werkzaamheden verrichten binnen het bedieningsteam. Floryn heeft een lunch-, diner- en borrelfunctie. Dat maakt de functie afwisselend. Door kennis te maken met alle voorkomende taken binnen de bediening, zal je brede kennis op doen. Je komt te werken in een divers en relatief jong team, met veel ervaring. Floryn is 7 dagen per week geopend van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat waardoor we flexibel zijn met betrekking tot werktijden. Je werkt dus niet alleen in het weekend en de avonduren, maar ook door de week en overdag. Na afloop van de stage is er kans op een vaste aanstelling, met daarbij ook doorgroeimogelijkheden.
Wat ga je leren?
- Onderneemt
- B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
- B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3 Begroot financiën
- B1-K2-W4 Bewaakt financiën
- B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
- Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
- P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
- P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
- P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
- P3-K1-W5 Bereidt gerechten
- P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
- P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
- P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
- P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
Kenmerken
- Met uitzicht op een vaste baan