Meewerkend horeca ondernemer

Hutten Catering BV Stage: meewerkstage bedrijfs- en partycatering

Je werkt mee op verschillende afdelingen en krijgt inzicht in zowel de operationele als organisatorische kant van de bedrijfs- en partycatering: Party- en eventcatering – Werk mee aan de organisatie en uitvoering van exclusieve evenementen en feesten. VIP-catering in stadions – Ontdek hoe we tijdens wedstrijden en concerten een topgastvrijheidsbeleving creëren. Bedrijfshoreca – Krijg inzicht in de operationele en logistieke organisatie van bedrijfscatering. Culinair centrum & bakkerij – Leer hoe foodconcepten en cateringproducten worden ontwikkeld en geproduceerd. Opstart van een nieuwe locatie (indien van toepassing) – Ervaar hoe een nieuwe cateringlocatie wordt opgezet en ingericht.

Naar wie zijn wij op zoek?

Je volgt een relevante Mbo-niveau 4 opleiding zoals middelbare hotelschool, horeca ondernemer manager of manager party- event en businesscatering; Je hebt een passie voor eten & drinken maar bovenal voor gastvrijheid en hospitality; Je bent leergierig, flexibel en vindt het leuk om verantwoordelijkheid te nemen; Je vindt het leuk om verschillende afdelingen te ontdekken en nieuwe dingen te leren; Je begrijpt dat we werkzaam zijn in de evenementenbranche en begrijpt dat je daardoor ook ingezet zult worden tijdens activiteiten in de avonden en weekenden.

Wat biedt het bedrijf?

Een stagevergoeding van € 500,00 per maand; Een veelzijdige stage waarin we je van A-Z meenemen in de catering- en eventwereld; De kans om mee te werken aan zowel strategische als organisatorische processen; Begeleiding door ervaren managers en horeca-experts; Een zeer divers programma binnen een dynamische en inspirerende werkomgeving.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
  • P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
  • P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
  • P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
  • P3-K1-W5 Bereidt gerechten
  • P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
  • P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
  • P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
  • P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf

lees verder