Horeca Julianahoeve Wordt jij onze nieuwe kanjer in de bediening bij Eb en Vloed?!
Je komt te werken in een nieuwe restaurant van alle gemakken en apparatuur voorzien. Je maakt de mise en place en begint met het opruimen van de bestellingen. Verder serveer je dranken en lunchgerechten en is er tijd voor je BPV taken in de rustige perioden. We werken met dagverse producten en hebben de HACCP hoog in het vaandel staan. Tijdens het diner serveer je de gerechten en adviseert de gasten over dranken, gerechten en wijnen. We werken met een Zeeuws mediterrane menukaart die ook Oosterse invloeden heeft. Ook werken we met seizoen producten en veel vis, schaal en schelpdieren
Naar wie zijn wij op zoek?
Je bent representatief, hebt een gezellige vlotte babbel en weet van aanpakken. Je gaat geen dingen uit de weg.
Wat biedt het bedrijf?
bij goed functioneren kun je een vaste medewerker worden binnen ons team
Wat ga je leren?
- Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
- Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op