Bochica
Mooie leerschool voor de opstap naar sterren zaken. Leren bij lucas Door Michelin gewaardeerd met een Bib Gourmand Leren en werken bij lucas moet een belevenis zijn. Om deze ambitie waar te maken zorg ik ervoor dat alles in Restaurant lucas perfect op elkaar is afgestemd. De gerechten, de wijnkaart, de bediening, de hele ambiance: Het draagt allemaal bij aan het hogere doel… genieten met alle zintuigen. Ik wil onze gasten laten kennismaken met verse smaken en originele gerechten op basis van de juiste ingrediënten en vaak nét wat andere accenten. Ook de wijnkaart volgt die gedachte, met naast een aantal klassiekers vele verrassende ontdekkingen. Ik stel de kaart samen met zorg, passie en smaak. Zo werken we in de keuken en zo serveren we het graag aan onze gasten. Bij ons streven de witte én zwarte brigade elke dag weer met dezelfde passie en zorg naar de ultieme beloning: oprecht tevreden gasten
Naar wie zijn wij op zoek?
gemotiveerd zijn en een goeie inzet tonen sociaal en vriendelijk zijn
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers