Voor Anker BV Een leergierige vacature met veel diversiteiten in de horeca
Bekijken wekelijks wat we gaan doen: Er is met name veel variatie in de werkzaamheden, doordat we niet alleen lunchrestaurant zijn. Maar ook veel banqueting doen op de zakelijke markt ,we hebben namelijk ook 5 vergaderzalen. Verder Hebben we een heel mooi terras waar mensen graag zitten na een mooie wandeling over ons landgoed. Qua restaurant in de avond zijn we alleen geopend op vrijdag/zaterdag en zondagavond tot 20.00 uur. De rest van de week sluit de zaak om 18.00. We zijn een een restaurant waar de keuken alles zelf maakt! dus erg leerzaam wil je leren koken
Naar wie zijn wij op zoek?
Eerlijk Leergierig Enthousiast
Wat biedt het bedrijf?
Werken op een uitzonderlijke locatie midden in de natuur, we gebruiken runderen van ons eigen landgoed verder maken we gebruik van onze eigen kruiden en groente tuin. En dit alles word vers bereid door keuken toppers.
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers