The Vintage B.V. Gemotiveerde en ondernemende kok gezocht
Lijkt het je gaaf om in een gloednieuwe horecazaak te werken. Kom je stage lopen in een spiksplinter nieuwe keuken en vind je het gaaf om eten te bereiden om een Mibrasa houtskooloven? Van zalm tot rib-eye of van steak tartaar tot ossenhaas. We hebben voor ieder wat wils.
Naar wie zijn wij op zoek?
Denk jij dat je hier klaar voor bent dan is het hoog tijd dat we een bak koffie gaan drinken! Voor meer informatie app je naar 0646250752 of 0629140045.
Wat biedt het bedrijf?
Een gloednieuwe locatie met een blinkende grote keuken met Mibrasa houtskooloven. Mogelijkheden om te groeien en het nieuwe bedrijf mee op de kaart te zetten!
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P4-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P4-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P4-K1-W3 Stelt de menukaart op
- P4-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P4-K1-W5 Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P4-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- P4-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- P4-K2-W3 Begroot financiën
- P4-K2-W4 Bewaakt financiën
- P4-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- P4-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
Kenmerken
- Met uitzicht op een vaste baan
lees verder