Leidinggevende keuken

Xtra-social Leidinggevende keuken

XTRA-SOCIAL. is een hip en modern foodcafé met een gezellig en jong team. Samen zorgen we ervoor dat de gasten in een warm bad terechtkomen, dat ze prachtig opgemaakte bordjes voor hun neus krijgen met daarop bekende gerechten in een eigentijds jasje. We werken de hele dag door met één kaart en ons doel is de warme kant stapsgewijs uit te breiden en wat meer classy te maken. De gasten kunnen tot 19:30 bestellen, dus op dat moment is ook al bekend welke bonnen er nog gemaakt moeten worden. Het voordeel hiervan is dat de leidinggevende na het afwerken van de hoofdgerechten kan stoppen en daardoor lekker op tijd klaar is. Een leven naast de horeca dus, in plaats van dolle avonden tot kot in de nacht. (uitzonderingen daargelaten) We kunnen zowel niveau 2, 3 als 4 plaatsen, bieden de mogelijkheid voor zij-instromers én hebben veel doorgroeimogelijkheden.

Naar wie zijn wij op zoek?

Teamspirit, een open houding & niet bang zijn om met eigen initiatief te komen. Plus: iemand die graag de schouders eronder zet!

Wat biedt het bedrijf?

Een fijne informele omgeving om te kunnen groeien, zowel professioneel als persoonlijk. Een springplank naar een vast contract om nog veel langer te kunnen blijven en mee te kunnen groeien naar een andere functie in wellicht onze andere zaak. (Coming in july '24)

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P4-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P4-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P4-K1-W3 Stelt de menukaart op
  • P4-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P4-K1-W5 Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P4-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • P4-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K2-W3 Begroot financiën
  • P4-K2-W4 Bewaakt financiën
  • P4-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • P4-K2-W6 Voert intern formele gesprekken

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder