Manager / ondernemer horeca

Xtra-social Manager/ondernemer horeca

Naast het volledig in de watten leggen van onze gasten mag je jezelf ook bezig houden met het organiseren van evenementen plus alles wat daarbij komt kijken zoals het opstellen van een marketingplanning. Uiteraard kijken we met je mee en word je niet in het diepe gegooid. Je denkt mee in ons jonge en ambitieuze team over kansen en houdt trends in de gaten, zodat we hier indien gewenst op in kunnen spelen. We hebben veel doelen, waardoor jij mee kunt groeien in dit mooie bedrijf. Taken als leiding geven, roosters maken, bestellingen doen en nog veel meer zijn natuurlijk in overleg. Geef vooral aan wat jij leuk vindt, waar jouw dromen heen gaan en dan kunnen we samen een toffe functie samenstellen. Kortom: een bedrijf met veel vrijheid en veel kansen. Daartegenover staat wel dat we van jou verwachten dat je met die verantwoordelijkheid om kunt gaan of om wil leren gaan.

Naar wie zijn wij op zoek?

Teamspirit, een open houding & niet bang zijn om met eigen initiatief te komen. Plus: iemand die graag de schouders eronder zet!

Wat biedt het bedrijf?

Een fijne informele omgeving om te kunnen groeien, zowel professioneel als persoonlijk. Een springplank naar een vast contract om nog veel langer te kunnen blijven en mee te kunnen groeien naar een andere functie in wellicht onze andere zaak. (Coming in july '24)

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder