Manager / ondernemer horeca

De Gresbuus B.V. Uniek restaurant met mogelijkheden voor iedere (horeca) opleiding

Je krijgt de ruimte jezelf te ontwikkelen op je eigen tempo. Je krijgt bij ons de ruimte vragen te stellen en eigen werkwijzen/processen te ontwikkelen. Door de bijzondere combinatie van schoolcatering, restaurant, vergaderzaal en feestruimte zijn er diverse werkzaamheden. Dit zorgt ervoor dat je alle voorkomende leerdoelen bij ons kunt afronden.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zoeken iemand die graag wil leren. Je moet een vlotte babbel hebben en een portie lef. Het is mooi als je creatief bent en met nieuwe ideeën durft te komen. Je krijgt de ruimte om eigen ideeën uit te proberen. Het belangrijkste is dat je er zin in hebt en fouten durft te maken.

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden je een prima stagevergoeding in overleg. Dit is afhankelijk van leeftijd, opleidingsniveau en ervaring. Daarnaast ontvang je bij ons de hele dag personeel eten, ook bij ochtend- en middagdiensten. Ons bedrijf ligt op 5 minuten loopafstand van het station. Werktijden zijn in overleg. Ons bedrijf is voornamelijk overdag geopend waardoor je bij ons niet iedere avond hoeft te werken.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring

lees verder