Marketing & Communication Specialist

Centrum voor Paardencoaching Gezocht: creatieve student met liefde voor paarden voor ondersteuning in marketing en communicatie van paardencoaching

Wij zijn een bekend opleidingscentrum op het gebied van 'paardencoaching' (paarden inzetten in coaching en therapie). We zetten online en offline marketing in om meer bekendheid te geven aan paardencoaching. Tijdens de stage bestaan de werkzaamheden uit het ondersteunen van marketing- en communicatietaken en als je het leuk vindt kan je ook zelf een project opzetten. Voorbeelden hiervan is het inplannen van content op social media, stories en shorts maken (video-editing), ondersteunen bij het maken van onze podcast, bemanning van onze stand op (paarden)evenementen, flyers ontwerpen en nog veel meer. Het werk is afwisselend en interessant. Je krijgt goede begeleiding en je kan altijd bij iedereen terecht met vragen. We hebben een klein team, dus je zal snel iedereen kennen. Doordat het een kleine organisatie is krijg je de kans om alle kanten van de organisatie te leren kennen en overal mee naartoe te gaan. We kijken er naar uit om weer een nieuwe stagiair te verwelkomen!

Naar wie zijn wij op zoek?

We zoeken een creatieve student marketing en communicatie, die daarnaast ook van paarden houdt. Je hoeft niet zelf met de paarden te werken, maar het is wel leuk als je onze liefde voor paarden deelt. Onze marketing en communicatiematerialen bevatten veel beelden van paarden, dus het is handig als je daar oog voor hebt. We hebben een klein team, dus je moet ook goed zelfstandig kunnen werken, bijvoorbeeld als wij bezig zijn met het geven van opleidingen. Het is handig als je ervaring hebt met Canva, Instagram, Facebook en Youtube. Als je daar geen ervaring mee hebt, dan is het belangrijk dat je bereid bent om dit te leren (daar helpen we je natuurlijk mee!). Er is bij ons van alles mogelijk, dus we passen de werkzaamheden aan aan wat jij leuk en leerzaam vindt om te doen.

Wat biedt het bedrijf?

We hebben een gezellig klein team met enthousiaste en creatieve mensen en we kijken er naar uit om dit team uit te bereiden met een nieuwe stagiair. We vinden het leuk om jou te leren hoe wij werken (we zijn allemaal coach en/of docent, dus we vinden het allemaal leuk om een stagiair te begeleiden). En we kijken er ook naar uit om van jou te leren! We bieden een afwisselende stage met veel verschillende werkzaamheden en veel vrijheid. We werken met paarden, dus bij ons zal je naast het werken achter de computer ook veel buiten zijn en genieten van de dieren en natuur. We hebben veel ervaring met marketing en communicatie en hier de afgelopen jaren een grote bekendheid mee opgebouwd. Deze kennis en ervaring delen we graag met jou en we zijn ook benieuwd welke leuke nieuwe ideeën jij voor ons hebt!

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Verzorgt marketing en (interne) communicatietrajecten
  • P6-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P6-K1-W2 Verzorgt marketing- en communicatieactiviteiten
  • P6-K1-W3 Voert marktonderzoeken uit

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder