Zelfstandig werkend gastheer / -vrouw

Van der Valk Hotel Ridderkerk Jouw enthousiaste glimlach!

Jouw enthousiaste glimlach en serviceverlenende houding zijn het visitekaartje van ons bedrijf. Samen maken we er voor onze gasten een topbeleving van. Wij bieden stageplaatsen op diverse afdelingen. Als stagiair loop jij mee met ervaren medewerkers en verricht jij onder toezicht de dagelijkse werkzaamheden op de betreffende afdeling. Onze leidinggevenden zijn enthousiast, ervaren en in het bezit van een Leermeesterdiploma waardoor zij jou goed kunnen opleiden en begeleiden. Het is gezellig en de sfeer is goed! Veel gasten, veel collega’s en genoeg uitdaging. Geen dag is voorspelbaar. Wat wel vast staat is het stagerooster (tijdig opgesteld en digitaal kenbaar gemaakt) en de registratie van de stage-uren (middels een digitaal kloksysteem). De randvoorwaarden zijn dus prima geregeld zodat jij alle energie kunt gebruiken om veel te leren, te groeien en om samen met het team goed voor onze gasten te zorgen.

Naar wie zijn wij op zoek?

Food & Beverage staat voor Eten & Drinken. Op de afdeling Food & Beverage worden er dranken en gerechten verkocht en geserveerd aan gasten in het a La Carte restaurant, in het Live Cooking restaurant, in de brasserie en op het terras. Tevens serveren medewerkers van de afdeling Food & Beverage dranken en gerechten aan gasten in de feest- en vergaderzalen en in de hotelkamers (roomservice). Ons team bestaat uit een grote groep enthousiaste medewerkers die allemaal op gastvrije wijze aan het werk zijn. Om dit niveau op peil te houden is minimaal een sterke interesse in de gastvrijheidsindustrie/hospitality en een “horecagevoel” echt een vereiste. Afhankelijk van de gevolgde opleiding, wordt een specifieke stageplaats toegewezen. Stage/Leerplaats/Werkervaringsplaats of een andere leervariant? Wij hebben mogelijkheden om op elk niveau stagiaires en leerlingen te begeleiden. Ook hebben wij BBL plaatsen beschikbaar. Meer info; www.vacatureshotelridderkerk.nl

Wat biedt het bedrijf?

Stagelopen in een horecabedrijf betekent wel dat er vaak stagegelopen moet worden op momenten dat veel andere mensen vrij zijn. Dat hoort er ook bij. Echter, de stagedagen zijn relatief lang waardoor je de stage-uren vaak in 4 dagen kunt invullen. Als familiebedrijf hechten wij veel waarde aan een goede balans tussen je werk en je privéleven. Als “lid van het Hotel Ridderkerk team” kun je bijvoorbeeld met 50% korting in veel van de hotels in zowel binnen- als buitenland overnachten. Ook voor familie, vrienden en kennissen wordt vaak iets extra’s gedaan. Enthousiast geworden? Volg jij een horeca gerelateerde opleiding en vind je het leuk om veel te leren in een grote horecaorganisatie? Of zit jij nog op de middelbare school en lijkt het je leuk om een horeca gerelateerde vervolgopleiding te gaan volgen? Ben jij minimaal 16 jaar en is je stageperiode 10 weken of langer? Solliciteer dan nu online via www.vacatureshotelridderkerk.nl - ! Alleen online solliciteren is mogelijk

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
  • P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P2-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
  • P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder