Zelfstandig werkend kok

Hotel Restaurant Jans Enthousiaste leerling - Zelfstandig werkend kok - gezocht!

De keuken van dit bedrijf maakt veel gebruikt van regionale producten en klassieke bereidingen. De student gaat tussen 12.00 en 17.00 voorbereidende taken verrichten in de keuken onder leiding van de leermeester en daarna (17.30 tot 21.00) gerechten bereiden. Het keukenteam is klein, de student krijgt veel gelegenheid voor eigen creativiteit. De keuken is ruim opgezet, heeft een goede logistiek. De samenwerking met de andere afdelingen binnen het bedrijf is hecht, familiair en gebaseerd op wederzijds vertrouwen en belangstelling.

Naar wie zijn wij op zoek?

De student beschikt over verantwoordelijkheidsgevoel, interesse in het vak, eigen creativiteit, heeft de HACCP regels hoog in het vaandel, een actieve leer- en werkhouding, maar heeft vooral een gezond gevoel voor humor.

Wat biedt het bedrijf?

Het leerbedrijf biedt doorgroeimogelijkheden, kansen op een aanstelling.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

lees verder