Marketing & Communication Specialist

Schalk Trading Automotive Uitdagende Marketing & Communicatie Stage bij een jong en gezellig bedrijf

Zoek jij een stageplek waar je jouw marketing- en communicatievaardigheden kunt laten schitteren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en gedreven MBO niveau 4 student(e) die ons team wil komen versterken. Tijdens deze stage krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen binnen de dynamische wereld van marketing en communicatie. *Wat ga je doen?* Assisteren bij het opstellen en uitvoeren van marketingplannen. Meedenken over creatieve content voor onze diverse communicatiekanalen. Analyseren van markttrends en concurrentieonderzoek. *Wat bieden wij?* Een uitdagende stageplek binnen een jong en gezellig team. Ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling. Goede begeleiding op zowel professioneel- als marketing vlak. Een passende stagevergoeding. Ben jij proactief, communicatief sterk en heb je affiniteit met marketing en communicatie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Naar wie zijn wij op zoek?

Goede communicatieve vaardigheden: De student moet in staat zijn om effectief te communiceren, zowel schriftelijk als mondeling, met verschillende belanghebbenden. Creativiteit: Het bedenken van nieuwe ideeƫn en het ontwikkelen van creatieve content is een belangrijk onderdeel van deze stage. De student moet dus creatief kunnen denken en out-of-the-box oplossingen kunnen bedenken. Organisatorisch vermogen: De student zal betrokken zijn bij het organiseren van evenementen en acties. Het is daarom belangrijk dat hij of zij goed georganiseerd is en in staat is om verschillende taken te plannen en te coƶrdineren. Proactiviteit: Wij zoeken een student die initiatief neemt en zelfstandig kan werken. Dynamisch karakter: Wij zijn een klein bedrijf dat enorm groeit, hierdoor gaan dingen soms anders dan gepland. Belangrijk is dat de student zich hier ik kan aanpassen en snel kan schakelen.

Wat biedt het bedrijf?

Naast een uitdagende stageplaats binnen ons bedrijf, bieden wij de student ook mogelijkheden voor verdere groei en ontwikkeling. Hier zijn enkele voorbeelden van wat wij kunnen bieden op het gebied van doorgroeimogelijkheden: Mentorship: De student zal worden begeleid door een ervaren marketing- en communicatieprofessional die hem of haar kan coachen en adviseren tijdens de stageperiode. Mogelijkheid tot bijbaan naast de stage: Wij zijn momenteel nog aan het zoeken naar een zaterdaghulp. Mocht de samenwerking goed bevallen is er altijd de mogelijkheid om ons team op zaterdag te komen versterken met wisselende werkzaamheden. Groeipad binnen het bedrijf: Voor gemotiveerde en getalenteerde studenten bestaat de mogelijkheid om door te groeien binnen ons bedrijf. Na het succesvol afronden van de stageperiode kan de student in aanmerking komen voor een vervolgfunctie of zelfs een vast dienstverband, afhankelijk van de beschikbare posities en de prestaties van de student.

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Verzorgt marketing en (interne) communicatietrajecten
  • P6-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P6-K1-W2 Verzorgt marketing- en communicatieactiviteiten
  • P6-K1-W3 Voert marktonderzoeken uit

lees verder