Allround Assistant Business Services

Schalk Trading Automotive Uitdagende Allround Assistant Business Services Stage bij een jong en gezellig bedrijf

Je ondersteunt meerdere afdelingen of teams binnen een bedrijf en bent breed inzetbaar op het gebied van klantcontact, marketing, administratie, facilitaire en financiƫle diensten. Jouw takenpakket is heel gevarieerd. Zo ben je verantwoordelijk voor agendabeheer, voorraadbeheer en veiligheid. Je stelt ook financiƫle documenten op en verwerkt gegevens op de computer. Marketing- en communicatieteksten opstellen of een draaiboek voor promotieactiviteiten maken behoort ook tot jouw taken. Je hebt kennis van bedrijfsprocessen, wet- en regelgeving en zorgt voor goede informatie-uitwisseling binnen het bedrijf. Je bent van alle markten thuis, een echte duizendpoot dus

Naar wie zijn wij op zoek?

Je voelt je thuis in een zakelijke omgeving. Je bent ondernemend, servicegericht, nieuwsgierig, integer en proactief. Je kunt goed plannen en organiseren en werkt nauwkeuring en zorgvuldig. Je vindt het leuk om met veel verschillende collega's en klanten te werken en hen te ontzorgen. Je houdt van afwisseling in je werk en bent een echte aanpakker.

Wat biedt het bedrijf?

Naast een uitdagende stageplaats binnen ons bedrijf, bieden wij de student ook mogelijkheden voor verdere groei en ontwikkeling. Hier zijn enkele voorbeelden van wat wij kunnen bieden op het gebied van doorgroeimogelijkheden: Mentorship: De student zal worden begeleid door ervaren ondernemers die hem of haar kan coachen en adviseren tijdens de stageperiode. Mogelijkheid tot bijbaan naast de stage: Wij zijn momenteel nog aan het zoeken naar een zaterdaghulp. Mocht de samenwerking goed bevallen is er altijd de mogelijkheid om ons team op zaterdag te komen versterken met wisselende werkzaamheden. Groeipad binnen het bedrijf: Voor gemotiveerde en getalenteerde studenten bestaat de mogelijkheid om door te groeien binnen ons bedrijf. Na het succesvol afronden van de stageperiode kan de student in aanmerking komen voor een vervolgfunctie of zelfs een vast dienstverband, afhankelijk van de beschikbare posities en de prestaties van de student.

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Verricht werkzaamheden ten behoeve van bedrijfsprocessen in de zakelijke dienstverlening
  • P2-K1-W1 Ondersteunt bij het leveren van managementinformatie
  • P2-K1-W2 Voert financiële processen uit
  • P2-K1-W3 Organiseert planning en voorraadbeheer
  • P2-K1-W4 Voert marketing en communicatie-werkzaamheden uit

lees verder