Assistant Business Services

Kaja Interieurs - Rijssen Officemanagement

Als stagiair(e) Office Assistent heb je aan uitdaging geen gebrek bij Kaja. Natuurlijk moet je het vak leren. Daar gaan wij je bij helpen. We kijken samen naar jouw leerdoelen en hoe we deze kunnen bereiken. Wat wil jij concreet graag leren tijdens jouw stage? Dat staat centraal. Zo bepaal jij je eigen groeicurve. Wat ons betreft krijg je in ieder geval de kans om actief mee te werken binnen ons team Officemanagement en kom je met diverse andere afdelingen in contact. - Je ondersteunt en werkt samen met medewerkers van het team Officemanagement. - Je bent telefonisch en in de showroom het visitekaartje voor Kaja. - Je staat klanten, leveranciers en internationale dealers te woord. - Je registreert gesprekken en/of weet een boodschap over te brengen. - Je leert om een kleine telefooncentrale te bedienen. - Je houdt voorraden kantoorartikelen en levensmiddelen bij en organiseert dat je niet zonder zit. - Je voert diverse secretariële of licht administratieve taken uit.

Naar wie zijn wij op zoek?

- Jij loopt minimaal 20 weken stage. - Jij volgt een relevante MBO-opleiding; bijv. richting Office Assistent, Receptioniste of Management Assistent. - Jij bent een servicegerichte, klantvriendelijke en leergierige stagiair(e). - Jij bent een teamplayer, maar weet ook zelfstandig je klussen te klaren. - Jij kan multi-tasken, bent flexibel, werkt nauwkeurig en bent representatief. - Jij beschikt over goede computervaardigheden; kennis van MS office (Word, Excel en Outlook). - Jij beschikt over goede (mondelinge en schriftelijke) communicatieve vaardigheden. Zowel in het Nederlands, Engels en Duits sta jij je ‘mannetje’. - Jij wilt meedoen in plaats van alleen meekijken of meelopen.

Wat biedt het bedrijf?

Binnen het Kaja House of Students in Rijssen hebben wij een stageplek vrij voor een enthousiaste stagiair(e) die onze afdeling Officemanagement komt versterken. Een StudentTalent met een passie voor interieur die serieus werk wil maken van zijn of haar toekomst. Een servicegerichte denker, een praktische doener en een energieke doorzetter die als Office Assistent in spé praktijkervaring wil opdoen. Een proactieve aanpakker die meters wil maken in een veelzijdige functie bij een internationale organisatie, die met diverse facetten van het vak kennis wil maken en graag veel wil leren. Iets voor jou? Wij zijn Kaja. Aangenaam. We zijn onderdeel van Internationale Horecagroothandel HANOS, maar als bedrijf werken we volledig zelfstandig en onder eigen naam. We zijn een breed georiënteerd interieurbedrijf met focus op klanten in de horeca, zorg, onderwijs en leisure. Grote bekende namen, maar ook onbekende namen staan op onze internationale klantenlijst.

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Verricht ondersteunende werkzaamheden in de zakelijke dienstverlening
  • P1-K1-W1 Voert facilitaire werkzaamheden uit
  • P1-K1-W2 Voert logistieke werkzaamheden uit

lees verder