Assistant Business Services

Kaja Interieurs - Rijssen Inkoopafdeling

Samen kijken we naar jouw leerdoelen en hoe we deze kunnen bereiken. Wat wil jij concreet graag leren tijdens jouw stage? Daar willen wij je bij helpen. Wat ons betreft krijg je in ieder geval de kans om mee te werken op de afdeling inkoop & logistiek en word je actief betrokken bij vraagstukken vanuit de afdeling customer service. - Je ondersteunt Senior Inkopers. - Je voert diverse operationele of administratieve werkzaamheden uit. - Je plaatst uiteenlopende inkooporders, volgt ze op en wikkelt ze af. - Je hebt contact met nationale en internationale leveranciers. - Je verwerkt bestellingen, orders en reclamaties via onze systemen. - Je vraagt materiaalsamples aan bij leveranciers. - Je ondersteunt de Customer Service. - Je komt praktijkervaring halen en een flinke dosis enthousiasme brengen.

Naar wie zijn wij op zoek?

- Jij loopt minimaal 20 weken stage. - Jij volgt een MBO-opleiding op het gebied van Inkoop & logistiek. - Jij zit minimaal in het 2-jaar van je opleiding. - Jij bent een energieke en leergierige stagiair(e). - Jij hebt affiniteit met meubilair en interieur. - Jij hebt doorzettingsvermogen, bent flexibel en durft initiatief te nemen. - Jij hebt kennis van MS office (Word, Excel en Outlook). - Jij beschikt over goede (mondelinge en schriftelijke) communicatieve vaardigheden, zowel in het Nederlands als Engels. Duits is een pré. - Jij wilt meedoen in plaats van alleen meekijken of meelopen.

Wat biedt het bedrijf?

Binnen het Kaja House of Students in Rijssen hebben wij een stageplek voor een enthousiaste stagiair(e) die ons team inkoop & logistiek komt versterken. een StudentTalent met een passie voor interieur die serieus werk wil maken van zijn of haar toekomst. Een creatief denker, een praktische doener en een energieke doorzetter die op de Inkoopafdeling praktijkervaring wil opdoen. Een talent die werkervaring wil opdoen binnen een dynamische, internationale organisatie, actief kennis wil maken met een vakgebied inkoop en graag veel wil leren. Iets voor jou? Wij zijn Kaja. Aangenaam. We zijn onderdeel van Internationale Horecagroothandel HANOS, maar als bedrijf werken we volledig zelfstandig en onder eigen naam. We zijn een breed georiënteerd interieurbedrijf met focus op klanten in de horeca, zorg, onderwijs en leisure. Grote bekende namen, maar ook onbekende namen staan op onze internationale klantenlijst. Meubilair, interieurprojecten en interieurconcepten daar ligt onze kracht.

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Verricht ondersteunende werkzaamheden in de zakelijke dienstverlening
  • P1-K1-W1 Voert facilitaire werkzaamheden uit
  • P1-K1-W2 Voert logistieke werkzaamheden uit

lees verder