Assistant Business Services

Alea Care Stagiair Administratief medewerker

Klaar voor jouw eerste ervaring als administratieve medewerker? Onder een genot van je eerste kop koffie duik jij in de mailbox en beantwoord je de vragen van medewerkers en cliënten. Leent de situatie zich ervoor om eerst te bellen? Dan aarzel je niet en pak de telefoon! Hierna heb je samen met je collega’s een teammeeting waarbij de prioriteiten van de dag worden besproken. Alea Care is op zoek naar een stagiair administratief medewerker. Als stagiair wordt jij in het gehele werkproces meegenomen. Je werkzaamheden bestaan enerzijds uit de frontoffice dienst, waarbij je telefonisch bereikbaar bent voor al onze cliënten en medewerkers. Je kunt zelfstandig vragen oppakken en verwerken. Anderzijds ben je ondersteunend voor de backoffice dienst, waarbij onder andere bezig bent met het rooster van onze medewerkers en cliëntenplanning. Met jouw zelfstandigheid en verantwoordelijkheidsgevoel weet jij cliënten en medewerkers te woord te staan en zorgvuldig gegevens te verwerken.

Naar wie zijn wij op zoek?

Je volgt een MBO- opleiding in de richting administratief medewerker of een gerelateerde studie; · Je hebt interesse en passie voor organisatieontwikkeling; · Je bent proactief, communicatief vaardig en analytisch; · Je hebt oog voor detail en bent in staat om nauwkeurig te werken; · Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken.

Wat biedt het bedrijf?

· Een stage als administratief medewerker bij Alea Care; · Een prima stagevergoeding; · Een goede begeleiding voor je opleiding; · Een gezellig team; · Een werkgever met kansen om jezelf te ontwikkelen en door te groeien!

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Verricht ondersteunende werkzaamheden in de zakelijke dienstverlening
  • P1-K1-W1 Voert facilitaire werkzaamheden uit
  • P1-K1-W2 Voert logistieke werkzaamheden uit

lees verder