Allround Assistant Business Services

Daly Services Dynamische stage: Ontwikkel Jouw Vaardigheden in een Snelgroeiend Bedrijf!

Zoek je een uitdagende stage in de verhuisbranche? Bij Daly Verhuizingen bieden we een unieke kans om je vaardigheden te ontwikkelen in een dynamische en groeiende organisatie. Als stagiair bij ons verhuisbedrijf krijg je de mogelijkheid om betrokken te zijn bij verschillende aspecten en waardevolle ervaring op te doen in de logistieke sector.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde en proactieve stagiair(e) die enthousiast is om ervaring op te doen in een dynamische kantooromgeving. Bij Daly Verhuizingen krijg je de kans om deel uit te maken van een hecht team waar jouw inzet echt het verschil maakt. Wij zoeken iemand die leergierig is en klaar staat om verschillende taken op kantoor op te pakken, van administratieve ondersteuning tot het bijdragen aan projecten.

Wat biedt het bedrijf?

Bij Daly Verhuizingen bieden wij jou een uitdagende en leerzame stage-ervaring met de volgende voordelen: Praktische Ervaring: Krijg hands-on ervaring in een dynamische kantooromgeving en leer de dagelijkse processen en procedures van een professioneel verhuisbedrijf kennen. Begeleiding en Ondersteuning: Werk samen met een ervaren team dat je zal begeleiden en ondersteunen. Je ontvangt regelmatig feedback en coaching om je vaardigheden verder te ontwikkelen. Leuke Werkcultuur: Ervaar een positieve en collegiale werkomgeving waarin teamwork en enthousiasme centraal staan. Potentiële Carrièremogelijkheden: Bij succesvolle afronding van je stage en bewezen inzet, zijn er mogelijkheden voor een vaste aanstelling of toekomstige stages bij ons bedrijf. Bij Daly Verhuizingen krijg je de kans om waardevolle ervaring op te doen in een groeiend bedrijf en jezelf professioneel te ontwikkelen. Wij kijken ernaar uit om jouw talent en enthousiasme te verwelkomen!

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Verricht werkzaamheden ten behoeve van bedrijfsprocessen in de zakelijke dienstverlening
  • P2-K1-W1 Ondersteunt bij het leveren van managementinformatie
  • P2-K1-W2 Voert financiële processen uit
  • P2-K1-W3 Organiseert planning en voorraadbeheer
  • P2-K1-W4 Voert marketing en communicatie-werkzaamheden uit

lees verder