Office & Management Support Specialist

Kraamzorg Mama Dynamische Office Management Stage: Word het Hart van Kraamzorg Mama!

Welkom in het kloppende hart van Kraamzorg Mama - onze Office Management afdeling! Hier ervaar je elke dag als een nieuwe uitdaging, maar met een warm team aan je zijde voel je je snel thuis. Stel je voor: een dag vol interactie met klanten, het naadloos organiseren van vergaderingen en het laten glimmen van je communicatie-skills in onze klantenservice. Plus, je krijgt de kans om achter de schermen mee te draaien bij het creëren van de perfecte match tussen zorgverlener en cliënt. Klinkt als een geweldige leerervaring, toch? Laten we samen het verschil maken!

Naar wie zijn wij op zoek?

Voor deze rol zoeken we een stagiaire met een vlotte babbel en sterk ontwikkelde communicatievaardigheden. Jij bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en teams, dus je vermogen om duidelijk, vriendelijk en effectief te communiceren is cruciaal. Een scherp oog voor detail is ook een must. Je bent verantwoordelijk voor diverse taken, van het beheren van kantoorbenodigdheden tot het plannen van vergaderingen. Het is belangrijk dat niets je ontgaat, zodat alles soepel verloopt. En tenslotte, we waarderen creativiteit enorm. Je komt terecht in een dynamische omgeving waar nieuwe ideeën en frisse perspectieven altijd welkom zijn. Of je nu een innovatieve oplossing vindt voor een probleem of een nieuwe manier bedenkt om efficiënter te werken, jouw creatieve input kan een groot verschil maken!

Wat biedt het bedrijf?

Bij Kraamzorg Mama bieden we je meer dan alleen een stageplek - we bieden je een leerrijke ervaring in een ondersteunende omgeving. Je krijgt de kans om te leren van ervaren professionals in een sector die er echt toe doet. Wij zorgen voor continue feedback en begeleiding, zodat je het maximale uit je stage haalt. Daarnaast heb je de mogelijkheid om te groeien in je rol en nieuwe vaardigheden op te doen die nuttig zullen zijn in je toekomstige carrière. We waarderen ook de balans tussen werk en privéleven en bieden flexibiliteit in je werkuren. En natuurlijk is er een stagevergoeding beschikbaar. Kortom, bij Kraamzorg Mama krijg je de kans om te leren, te groeien en te stralen in je rol.

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Voert office & management support uit
  • P3-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P3-K1-W2 Ondersteunt bij ontwikkelen van corporate information
  • P3-K1-W3 Handelt administratieve en financiële zaken af
  • P3-K1-W4 Organiseert interne bijeenkomsten

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid

Video Link

lees verder