Zelfstandig werkend kok

Restaurant Hotel 't Ganzenest B.V.

’t Ganzenest biedt veel mogelijkheden voor stagiaires om te leren op het gebied van gastvrijheid, management en organisatie, administratie, warenkennis en wijn-spijs. Voor ons is ervaring niet vereist, enthousiasme wel! Wij kunnen de stagiaires alles leren tot hoever hij/zij maar wenst. ’t Ganzenest beschikt over een fine dining restaurant met een uitgebreide wijnkaart, 2 hotelsuites en voor het organiseren van verschillende evenementen van groot tot klein. Denk aan vergaderingen, bruiloften en private dining.

Naar wie zijn wij op zoek?

Voor ons is ervaring niet vereist, enthousiasme wel!

Wat biedt het bedrijf?

Doorgroei mogelijkheden Kennis verbreden

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder