Ristorante La Storia
- Naam Ristorante La Storia
- Leerbedrijf ID 100412637
- KvK naam La Storia restaurant & hotel
- KvK nummer 14089970
- KvK vestigingsnummer 000007377215
- Bedrijfsindeling Restaurants
- Telefoon +31455275351
- Bedrijfsgrootte 10 tot en met 50 medewerkers
- Totale capaciteit 3
- Stage/bbl overeenkomsten 1
Organisatieprofiel
- Omschrijving Ristorante La Storia Een gezellig midden hoger segment italiaans familiebedrijfje. De naam zegt het al....restaurant " het verhaal" Wij zijn een begonnen als een klein familiebedrijfje en door onze kwaliteit en passie uitgegroeid naar een restaurant met ongeveer 70 zitplaatsen en een mooie cateringservice. "het verhaal" Eenieder van ons heeft zo zijn verhaal maar zo ook elk gerecht en glas wijn die je de gast aanbied. eerlijkheid staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom dat wij werken met veel vaste gasten. Eerlijkheid in prijs/kwaliteit en liefde voor het vak duurt het langst! Door de locatie zijn wij tevens voor toeristen een trekpleister. Bij ons zijn meestal de "gezellige" gasten aanwezig waar we leuk een praatje mee maken en een enkele zakengast is ook te vinden. Af en toe is er ook andere soort gast die niet iets te vieren heeft. In de zwarte brigade leer je mensenkennis en een basiskennis psychologie want dat is wat goed gastheerschap inhoud. Het kunnen aanvoelen wat gasten graag willen (vaak weten ze het zelf nog niet helemaal) en daar speel je op in zodat deze ook de volgende keer als ze een uitje willen maken weer bij jou terugkomen omdat........ Hetzelfde geld in de keuken. Van pizzeria uitgegroeid tot een midden tot hoger segment Italiaanse keuken. Nog steeds overheerlijke steenovenpizza;s te krijgen, maar tevens een mooi goed gebalanceerd 5 gangen menu buiten de kaart om. Voor de zwarte brigade een uitdaging om deze diversiteit in gasten samen te laten vloeien. Voor de keuken een uitdaging om zo efficiënt mogelijk te leren en kunnen werken. Je leert goed wat tijd is en tevens hoe je meestal in hectiek toch een mooi kunstwerk tegelijkertijd met andere gerechten kunt presenteren. De donderdag en vrijdag hebben wij lunch voor de zakengast. die snel even een hapje wil eten. Elke week hebben wij diverse buffetten of events opstaan waar we ook vaak op locatie met een team naartoe gaan. Voor degene die er aan toe is om naast de mise en place en horecawerkzaamheden meer te leren bestaat er ook de mogelijkheid om te leren hoe je efficiënt bestellingen doet. (zwarte brigade) en waar je op moet letten als je verse producten binnenkomt (hoe beoordeel je de kwaliteit van de gerechten tijdens de inkoop?) Chef Salvatore leert je alle ins en outs betreft deze inkoop. Verder zijn wij altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en nieuwe ideeën om altijd voorop te lopen met onze mede collegas's. En horen wij graag wat jij "de nieuwe wind" eventueel voor positieve inbreng kan hebben. Als jij deze zaak beschouwd alsof hij van jou is dan beschouwen wij jou als een van ons.
- Informatie Student dit is het blokje van aanvullende informatie.....poeh!!! ik kan nog zoveel opschrijven. Ik zou gewoon zeggen Wil je werken in een leuk gezellig team en de Italiaanse keuken en gastheerschap onder de knie krijgen dan ben je bij ons aan het juiste adres.
-
Organisatie kenmerken
- Mogelijkheden voor zij-instromers
Ristorante La Storia
- Naam Ristorante La Storia
- Leerbedrijf ID 100412637
- KvK naam La Storia restaurant & hotel
- KvK nummer 14089970
Erkenningen
Sector: Horeca en bakkerij
Bereidt gerechten (B1-K1)
- Plant zijn werkzaamheden (B1-K1-W1)
- Maakt mise en place (B1-K1-W2)
- Past recepten aan (B1-K1-W3)
- Bereidt gerechten en componenten (B1-K1-W4)
- Werkt gerechten voor de uitgifte af (B1-K1-W5)
- Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon (B1-K1-W6)
- Verricht onderhoud aan keukeninventaris (B1-K1-W7)
Beheert keukenvoorraden (B1-K2)
- Bestelt benodigde producten (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert geleverde producten (B1-K2-W2)
- Slaat geleverde producten op (B1-K2-W3)
- Controleert producten en voert keukenadministratie uit (B1-K2-W4)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Keuken (23085)
- Kok (22177)
- Kok (90760)
- Kok (95100)
Onderneemt (B1-K1)
- Ontwikkelt een ondernemingsplan (B1-K1-W1)
- Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming (B1-K1-W2)
- Implementeert het ondernemingsplan (B1-K1-W3)
- Maakt marktanalyse (B1-K1-W4)
- Voert commerciële activiteiten uit (B1-K1-W5)
- Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs (B1-K1-W6)
- Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid (B1-K1-W7)
Geeft leiding en voert beheerstaken uit (B1-K2)
- Maakt een operationeel plan (B1-K2-W1)
- Plant en verdeelt de werkzaamheden (B1-K2-W2)
- Begroot financiën (B1-K2-W3)
- Bewaakt financiën (B1-K2-W4)
- Stuurt medewerkers aan (B1-K2-W5)
- Voert intern formele gesprekken (B1-K2-W6)
Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven (P2-K1)
- Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf (P2-K1-W1)
- Werkt mee in de bediening (P2-K1-W2)
- Werkt mee in de keuken (P2-K1-W3)
- Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf (P2-K1-W4)
- Creëert en bewaakt sfeer (P2-K1-W5)
Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven (P2-K2)
- Niet uitvoerbaar: Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen (P2-K2-W1)
- Checkt de gast in (P2-K2-W2)
- Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf (P2-K2-W3)
- Bewaakt de veiligheid (P2-K2-W4)
- Checkt de gast uit (P2-K2-W5)
- Niet uitvoerbaar: Maakt night audit rapportages van de omzet (P2-K2-W6)
- Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten (P2-K2-W7)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Ondernemer horeca/bakkerij (22179)
- Ondernemer horeca/bakkerij (23087)
- Ondernemer horeca/bakkerij (90300)
- Ondernemer horeca/bakkerij (Manager/ondernemer horeca) (90303)
Bereidt gerechten (B1-K1)
- Plant zijn werkzaamheden (B1-K1-W1)
- Maakt mise en place (B1-K1-W2)
- Past recepten aan (B1-K1-W3)
- Bereidt gerechten en componenten (B1-K1-W4)
- Werkt gerechten voor de uitgifte af (B1-K1-W5)
- Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon (B1-K1-W6)
- Verricht onderhoud aan keukeninventaris (B1-K1-W7)
Beheert keukenvoorraden (B1-K2)
- Bestelt benodigde producten (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert geleverde producten (B1-K2-W2)
- Slaat geleverde producten op (B1-K2-W3)
- Controleert producten en voert keukenadministratie uit (B1-K2-W4)
Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken (P2-K1)
- Ontwikkelt nieuwe gerechten (P2-K1-W1)
- Voert menu-engineering uit (P2-K1-W2)
- Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten (P2-K1-W3)
- Ondersteunt de verbetering van kwaliteit (P2-K1-W4)
Geeft leiding en voert beheerstaken uit (P2-K2)
- Instrueert en begeleidt lerende medewerkers (P2-K2-W1)
- Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers (P2-K2-W2)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Keuken (23085)
- Kok (22177)
- Kok (90770)
- Kok (94950)
- Kok (95100)
- Kok (Instellingskok) (90771)
- Kok (Instellingskok) (94951)
- Kok (Zelfstandig werkend kok) (90772)
- Kok (Zelfstandig werkend kok) (94952)
- Kok (Zelfstandig werkend kok) (95420)
Ristorante La Storia
- Naam Ristorante La Storia
- Leerbedrijf ID 100412637
- KvK naam La Storia restaurant & hotel
- KvK nummer 14089970
Contactpersonen (1)
-
Giovanna di Palma Praktijkopleider, Contactpersoon BPV Manager / ondernemer horecaRollen
Praktijkopleider, Contactpersoon BPV
OpleidingenManager / ondernemer horeca, Kok, Zelfstandig werkend kok
Kok, Zelfstandig werkend kok