Kok

Ristorante La Storia Vrijheid voor eigen creativiteit en passie

Je werkdag start met een ruim op tijd aanwezig zijn. Je maakt je eigen werkplek startklaar. Je bepaalt samen welke voorbereidingen er gedaan moeten worden aan de hand van de reserveringen van die dag. Naast de voorbereidende werkzaamheden ben je verantwoordelijk voor de koude kant van de keuken. Dat betekend dat wij verwachten dat je je eigen werkplek netjes en opgeruimd houd. Werken volgens een strict hygiëne beleid vinden wij zeer belangrijk. Verder krijg je de vrijheid om het wisselende menu buiten de a la carte kaart mee te bepalen. Hierin mag je je eigen creativiteit gebruiken. En dit afstemmen met de Chef. We werken volgens een duurzaam principe en een goede werkvorm voor het tegengaan van foodwaist. Indien het je interesse heeft mag je meegaan met de Chef inkopen doen en zo zien hoe je tot bepaalde prijsafspraken kunt komen. Je leert zelfstandig bonnen lezen en de juiste communicatie technieken om de gast een hoogwaardige beleving te geven.

Naar wie zijn wij op zoek?

Netjes en secuur werken, je houd je werkplaats schoon en opgeruimd. We hebben een open keuken en bent daarom de beleving van de gasten. Je ziet er netjes en verzorgd uit. Vriendelijk naar gasten. Je durft uit je comfortzone te komen om net dat beetje extra proberen te geven. Je legt af en toe aan tafel het gerecht uit die jij "bedacht" gecreëerd hebt. Je krijgt voldoende hulp van de chef. Naast de voorgerechten horen ook de desserts tot jouw verantwoordelijkheid. Ook hierin krijg je de vrijheid om creatief aan de slag te gaan. We houden van ervaringen en een extra beleving. Hierin krijg je de vrijheid. In de zomerperiode werken we ook met een middag kaart. Bij een langdurige stage mag je meehelpen aan de kaart indeling en samen werken aan de kosten/prijs calculatie. De basis is de Italiaanse keuken, puur en eerlijk, maar met voldoende extra wereldse maar ook lokale invloeden voor net dat beetje extra beleving.

Wat biedt het bedrijf?

Je leert jezelf goed ontwikkelen waardoor de deur open ligt in verdere doorgroeimogelijkheden. Ook kans op een vaste aanstelling met een goed betaald salaris is mogelijk. We werken in een gezellig team. Je kunt elke dag gratis eten en drinken, en 1 keer per week krijg je de mogelijkheid om te experimenteren met de warme keuken. Je mag je eigen gerecht bereiden. Deze proeven en beoordelen we samen.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

lees verder