Kok

Restaurant Aan Sjuuteeanjd werken bij sjuut is trots zijn op je eigen streek

bij alle voorkomende werkzaamheden die betrekking op het leerproces van AtotZ van voorgerecht T/m nagerecht zullen alle aspecten in beeld komen in een klein team die verantwoordelijk zijn voor het reilen en zeilen van ons biologisch restaurant op hoog niveau

Naar wie zijn wij op zoek?

passie en creativiteit andere vaardigheden komen in het leerproces aan bod

Wat biedt het bedrijf?

doorgroeimogelijkheden

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder