Manager / ondernemer horeca

Ristorante La Storia Meer dan alleen een gewone stage. Een goede basis voor de toekomst in een gezellig team

Bij aankomst neem je eerst rustig een kopje koffie en bekijk je hoe de dag er uit gaat zien. Aan de hand van de reserveringen en cateringopdrachten wordt het plan gemaakt. Mastiek maken en mise en place maken. Email beantwoorden van gasten die wellicht vragen hebben over een reservering of een aanvraag hebben gedaan voor catering of menu. Verder houd je een juiste stocklijst bij met de daarbijhorende bestellingen die gedaan dienen te worden. De mastiek en mise en place compleet uitvoeren volgens onze bedrijfsformule. Hygiƫne en haccp plan uitvoeren volgens onze bedrijfsformule. De specialiteiten van de dag bespreken met de keuken en de daarbijnpassende wijnsuggestie bij kiezen en aanbevelen. Naast de service leer je ook de productkennis en de drankenkennis in onze zaak. Wij verwachten een leergierige stagiaire met een vriendelijke persoonlijkheid en gastvrijheid belangrijk vind. We maken aan de hand van je persoonlijke leerdoelen samen een plannen aanpak.

Naar wie zijn wij op zoek?

Vriendelijke. Verzorgd, gastvrij, creatief, oplossingsricht brein.

Wat biedt het bedrijf?

Gezellig team, mooie kaart, leuke vergoeding met de daarbijhorende secundaire arbeidsvoorwaarden. Eventueel vaste aanstelling bij zeer tevreden afronding stage met de daarbijhorende doorgroeimogelijkheden.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

lees verder