B&B de Muldermolen Manager leidinggevende Horeca
Je gaat meedraaien in een team van ongeveer 22/24 medewerkers wat in dit bedrijf overeenkomt met 10 tot 11 FTE's. Je zult als rechterhand direct onder de eigenaar functioneren en zult worden begeleid in alle dagelijkse taken die het management uitvoert in het bedrijf. Zo start je 's morgens je dag op met het voorbereiden van de zaak voor de eerste gasten, het opvangen van je collega's en het controleren van diverse zaken. De agenda wordt gecheckt op afspraken met vertegenwoordigers, reserveringen worden verwerkt en je kijkt of er die dag gasten in of uitchecken in de appartementen. Jij zorgt er namelijk voor dat alles tot in de puntjes verzorgd is. Als de eerste klanten binnenkomen ben jij het aanspreekpunt en begeleid je ze naar hun tafel en laat een collega de bestelling opnemen. Tijdens je shift behoud jij een volledige overzicht van de reserveringen en stuur je collega's aan in bepaalde sectoren van het terras. Verder maak je planningen en bedenkt je suggesties voor de kaart.
Naar wie zijn wij op zoek?
Wij zoeken een jonge en enthousiaste student die ambities heeft in de horeca. Je bruist van de energie en weet mensen voor je te winnen door als toekomstig manager tussen je team in te staan en niet alleen erboven. Op die manier krijg je respect van je team en weten ze dat ze op jou kunnen bouwen.
Wat biedt het bedrijf?
Wij bieden jou: - een veilige werkplek in een leuk team waar respect voor elkaar voorop staat - je hebt een directe functie onder de eigenaar met alle daarbij behorende verantwoordelijkheden - je krijgt een mooie stagevergoeding en mag meedelen in de fooi - je krijgt van ons een goede leerplek waar je veel zult leren - je maakt kans op een mooie loopbaan in een nog steeds groeiend bedrijf met veel ambities - het is goed bereikbaar en op loopafstand van het treinstation - we werken met fijne werktijden en je bent op tijd klaar - uiteraard heb je recht op pauzes en mag je altijd eten op je werk
Wat ga je leren?
- Onderneemt
- B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
- B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3 Begroot financiën
- B1-K2-W4 Bewaakt financiën
- B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
- Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
- P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
- P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
- P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
- Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
- P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
- P2-K2-W2 Checkt de gast in
- P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
- P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
- P2-K2-W5 Checkt de gast uit
- P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
- P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten
Kenmerken
- Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat