Zelfstandig werkend kok

Cuisinerie Mensinge

Cuisinerie Mensinge in Roden is op zoek naar een zelfstandig werkende kok die ons team kan versterken. Als zelfstandig werkende kok ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse bereiding van onze gerechten en zorg je voor een hoogwaardige kwaliteit van onze menu's.

Naar wie zijn wij op zoek?

Het is belangrijk dat je stressbestendig bent, goed kunt communiceren en netjes werkt. Verder heb je kennis van HACCP normen. Je hebt oog voor voor de wensen van de gasten en werk je nauw samen met het team om de perfecte ervaring te bieden.

Wat biedt het bedrijf?

Een leuke leerplek voor aankomende koks om samen met de chef-kok in de keuken mooie huisgemaakte menu's te bedenken en te koken. Wij maken alles zelf en je kunt bij ons een hoop leren om nog hoger op te kunnen komen.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder