Zelfstandig werkend kok

De Postwagen Zelfstandig werkend kok (keukenheld in wording)

Kies voor een leerzaam en leuk avontuur in de keuken (BBL). Stagairs zijn van harte welkom bij De Postwagen om relevante werkervaring op te doen. En natuurlijk om te proeven van het heerlijke horecaleven. Hier leer je heel veel, want het gaat om een groot en divers bedrijf. Sta jij straks bij ons te schitteren in de keuken? Kom maar door. De Postwagen staat bekend als het horecabedrijf voor de beste BBL- en BOL-plekken/leerplaatsen. Dit bedrijf is hét horecamerk van Noord-Nederland, met een prachtig historisch restaurant. Tegelijkertijd werken we vanuit een ultramoderne keuken vol innovaties. Maar los van die gave setting is het vooral het team zelf. Het team vormt het kloppende hart van De Postwagen. Met elke medewerker als ‘manager geluksmomentjes’. Of je nu stagiair of directeur bent, je werkt aan het realiseren van geluksmomentjes voor gasten. Dus zijn we één team met één missie. Hier heb jij de kans om (verder) te groeien. Grijp ‘m!

Naar wie zijn wij op zoek?

Je bent een keukenheld in wording. Als manager geluksmomentjes (want dat is iedereen hier) ben je creatief en nauwkeurig.

Wat biedt het bedrijf?

Moderne keukenapparatuur, alle gewenste gemakken en een stabiel en sterk team.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder