Brownies & downieS Roermond Stageplek voor een leergierige keukenhulp die graag de kneepjes van het koksvak leert
Dinsdag 9:00 uur, met een heerlijke kop koffie begroet jij je collega’s en bespreek je de planning voor de dag. Vandaag ga je de lunch voorbereiden vol met verse producten. Je doet de laatste ingrediënten in de verse soep, terwijl je je collega vraagt het vers gebakken brood uit de oven te halen. Je houdt gezamenlijk pauze en gaat even lunchen samen met je collega's. Alles is op tijd klaar en jullie zorgen dat de keuken er georganiseerd en netjes bijstaat voor de lunch die om 12:00 uur van start gaat. De gasten druppelen langzaam binnen, en maakt je mooiste gerechten klaar en de lekkerste gebakjes. Om 17:00 zorg je dat de keuken weer schoon is en kijk je tevreden terug op een mooie werkdag. Maar ook de verbeterpunten bespreek je nog even met onze kok die jou op dagelijkse basis begeleid; want vanwege een open cultuur is feedback geven en krijgen een dagelijkse bezigheid om nog beter te worden!
Naar wie zijn wij op zoek?
* Proactieve werkhouding * Nieuwsgierig / leergierig * Leuk vinden om te knallen als het druk is * Gezonde dosis humor * Teamplayer * Inlevingsvermogen
Wat biedt het bedrijf?
Bij Brownies&downieS kom je terecht in een hecht team waar voor iedereen veel tijd word genomen om zichzelf te ontwikkelen. Naast de fijne openingstijden - geopend voor gasten van 9.30-17.00u - zijn er ook veel afwisselende werkzaamheden op de werkvloer. Tevens is er ruimte voor eigen inbreng door bijvoorbeeld het broodje van de maand samen te stellen! Wij zijn op zoek naar jou wanneer je stage wilt lopen op MBO niveau 2 of 3.
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
Kenmerken
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat