Van der Valk TheaterHotel de Oranjerie F&B Stagiair(e)
Ben jij die sprankelende persoonlijkheid die onze gasten laat stralen? Als F&B Stagiair(e) draai je volop mee in het team. Samen met je collega’s doe je er alles aan om onze gasten in één van onze restaurants een geweldige beleving te geven. Dit doe jij door: - Een perfecte voorbereiding. Vooraf heb je de tafels sfeervol aangekleed met het juiste servies, bestek en glaswerk. Je weet precies welke gasten gereserveerd hebben. - Onze gasten met een stralende glimlach te verwelkomen. - Hen op keurige wijze te bedienen. - Alles te vertellen over de fantastische gerechten op onze menukaart. - De lekkerste drankjes klaar te maken en te serveren. - Professionele en persoonlijke service te verlenen in het ontbijt, a la carte restaurant, de congres- & feestzalen. - Vergaderzalen klaarmaken, denk aan opstelling, techniek en catering. - Werken met kassasysteem. - En te luisteren naar de wensen van onze gasten. Want samen willen we de verwachtingen van onze gasten overtreffen!
Naar wie zijn wij op zoek?
Werken bij de toekan betekent: werken bij het meest gastvriendelijke hotel van Nederland*. Jouw positieve instelling sluit hier perfect bij aan.
Wat biedt het bedrijf?
LET OP: SOLLICITEREN KAN VIA WWW.STAGEBIJVANDERVALK.NL
Wat ga je leren?
- Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
- Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
- Bestelt en beheert de voorraad
- P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
- P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
- P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
- P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
- Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
- P4-K2-W1 Verzamelt informatie
- P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
- P4-K2-W3 Selecteert dranken
- P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
- P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
- P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
- P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- P4-K3-W4 Begroot financiën
- P4-K3-W5 Bewaakt financiën
- P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
- P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken