Zelfstandig werkend kok

Wieck Bar & Grill Chef in opleiding gezocht

Bij ons in de keuken werken we dagelijks met een team van tussen de 5 en 8 medewerkers. Zo werken onze koks, keukenhulpen en afwassers allemaal samen om er een leuke avond van te maken en om natuurlijk de lekkerste gerechten te kunnen bereiden voor onze gasten. Ons keuken team bestaat uit de onderstaande functies.

Naar wie zijn wij op zoek?

Als zelfstandig werkend kok ondersteun jij de chef in zijn dagelijkse taken in de keuken en ben jij een belangrijk punt in de keuken. Iedereen in de keuken kan naar jou stappen met eventuele vragen en je kan de mise a place of de uitgifte helemaal zelfstandig draaien. Als zelfstandig werkend kok kan jij tijdens de mise a place of uitgifte ook eventuele leiding en rust bieden aan jouw collega´s zodat alles goed verloopt.

Wat biedt het bedrijf?

Wieck Bar & Grill is een gezellig restaurant aan de rand van het centrum van Roermond met ongeveer 55 zitplaatsen. Wij serveren een drie gangen menu voor 26 euro maar staan vooral bekend om onze hamburgers. Buiten het eten van de grill speelt speciaalbier, wijn maar ook alcoholvrije drank een grote rol. Liefde voor het vak en vakkennis is belangrijk maar het bijdragen aan een gezellige sfeer in het restaurant minstens net zo. Afhalen en bezorgen waren ook voor Corona al een belangrijk onderdeel van het bedrijf. Afgelopen jaren is dit onderdeel nog meer gegroeid en wij zullen dit dan ook blijven doen.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder