Zelfstandig werkend gastheer / -vrouw

Het wapen van Roosendaal Iedereen is welkom bij het gezelligste biercafe van west-Brabant

Je gaat werken in het gezelligste biercafe van west-Brabant. Als trots lid van de alliantie-van-biertapperijen mogen wij ons ook 1 van de beste biercafe’s in Nederland noemen. Deze titel dragen we met trots! Als je wilt komen leren bij ons kan dat zowel achter de bar, als in de bediening, als in de keuken. we ontvangen veel vaste gasten waarvoor ook jij een bekend gezicht gaat worden. Daarnaast serveren we high's. Denk hierbij aan een High Beer, Wine, Cocktail of Gin. Bij al deze arrangementen is persoonlijke aandacht het allerbelangrijkste. Je gaat bij ons dus echt leren hoe je persoonlijk en toch op snelheid mensen zo gastvrij mogelijk kan bedienen. Achter de bar zul je alle facetten leren. We zijn zoals we het zelf noemen een modern bruine kroeg dus we hebben een uitgebreid assortiment waarin je veel kunt leren. In de keuken kun je leren van de veelzijdigheid aan hapjes die we serveren. Kortom: bij 't Wapen krijg je alle handvaten om een echte horeca professional te worden!

Naar wie zijn wij op zoek?

Vlotte babbel, Creatief, Hard werken, Leergierig

Wat biedt het bedrijf?

Je komt terecht in een hecht team waarin iedereen hard werkt voor elkaar. Daarnaast zul je intensief begeleidt worden zodat je zo goed mogelijk naar je het einde van je schooljaar werkt. Als we een match zijn zouden we je ook graag binnen het team behouden en is er een hoop mogelijk.

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
  • P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P2-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
  • P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

lees verder