Zelfstandig werkend gastheer / -vrouw

Lunchroom Velvet Enthousiaste en leergierige zelfstandige bedieningsmedewerker gezocht!

10 maart 2025 geopend als Lunchroom. De openingstijden zijn van 10.00 tot 16.00. Geen een dag is het zelfde, van lunchroom openen met koffie momentjes en gebak, naar lunch of high tea verzorgen, ook kunnen we borrels organiseren. Buiten de lunchroom hebben we ook nog een prachtige zaal beschikbaar van +- 100 m2. deze zaal kan voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Hierom zijn er ook besloten feesten buiten openingstijden. Wij zijn geopend van maandag t/m zaterdag. Maar ook op zondag kunnen er besloten feesten gegeven worden. Voeg jij jezelf toe bij ons gezellige team?

Naar wie zijn wij op zoek?

Ben je enthousiast, leergierig en houd je van structuur? Dan staan we open om je te leren kennen!

Wat biedt het bedrijf?

Wij willen je leren hoe het gaat in de horeca, hoe het is om in een lunchroom te werken. Ook kan je een kijkje achter de schermen meekijken. Denk aan bestellingen, roosters maken, etc etc. We zijn een leuk en gezellig team van 6.

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
  • P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P2-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
  • P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder