Het wapen van Roosendaal Iedereen is welkom bij het beste biercafe van west-Brabant
Je gaat werken in het gezelligste biercafe van west-Brabant. Als trots lid van de alliantie-van-biertapperijen mogen wij ons ook 1 van de beste biercafe’s in Nederland noemen. Deze titel dragen we met trots! Als je wilt komen leren bij ons kan dat zowel achter de bar, als in de bediening, als in de keuken. we ontvangen veel vaste gasten waarvoor ook jij een bekend gezicht gaat worden. Daarnaast serveren we high's. Denk hierbij aan een High Beer, Wine, Cocktail of Gin. Bij al deze arrangementen is persoonlijke aandacht het allerbelangrijkste. Je gaat bij ons dus echt leren hoe je persoonlijk en toch op snelheid mensen zo gastvrij mogelijk kan bedienen. Achter de bar zul je alle facetten leren. We zijn zoals we het zelf noemen een modern bruine kroeg dus we hebben een uitgebreid assortiment waarin je veel kunt leren. In de keuken kun je leren van de veelzijdigheid aan hapjes die we serveren. Kortom: bij 't Wapen krijg je alle handvaten om een echte horeca professional te worden!
Naar wie zijn wij op zoek?
hard werken, creatief, leergierig, vlotte babbel
Wat biedt het bedrijf?
Je komt terrecht in een hecht team waarin iedereen hard werkt voor elkaar. Daarnaast zul je intensief begeleidt worden zodat je zo goed mogelijk naar je het einde van je schooljaar werkt. Als we een match zijn zouden we je ook graag binnen het team behouden en is er een hoop mogelijk.
Wat ga je leren?
- Onderneemt
- B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
- B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3 Begroot financiën
- B1-K2-W4 Bewaakt financiën
- B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
- Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
- P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
- P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
- P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
- Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
- Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
- Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W2 Checkt de gast in
- Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
- Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
- Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W5 Checkt de gast uit
- Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
- Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten