Toms-Diner BV Stage lopen bij de enige Amerikaanse Diner in Nederland?
Bij ons ga je aan de slag in een leuk, jong en actief bedrijf. Het niveau ligt niet al te hoog maar wat je bij ons leert is hoe je om moet gaan met drukte. Wij krijgen op een gemiddelde avond snel 100+ gasten in 3 uur tijd. Je krijgt een breed aanbod om te leren. Mise en place, HACCP, grillen, bakken, schoonmaken, inkopen en nog veel meer. Hoe meer jij wilt weten/kunnen, hoe meer er mogelijk is bij Tom's Diner.
Naar wie zijn wij op zoek?
Hard werkend, gastvrijheid, collegiaal
Wat biedt het bedrijf?
Je kan bij ons heel veel kennis op doen die je nergens anders krijgt. Er is geen zaak zoals Tom's Diner. Je kan doorgroeien naar een volgende betaalde functie, je deelt mee in de fooi, je wordt meegenomen op bedrijfsfeestjes.
Wat ga je leren?
- Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
- Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
- Bestelt en beheert de voorraad
- P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
- P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
- P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
- Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
- P2-K2-W1 Verzamelt informatie
- P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
- P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers